05 Ocak 2009

Yeni Yılda Blogumda Yenilikler

Yeni yılla birlikte bloguma birkaç yenilik ekledim.

Bu yeniliklerden biri, artık blogumdaki teknik içerikli yazılarımı -eşimin de yardımlarıyla- İngilizce olarak da yayınlamam. Hatta bu yazılar farklı bir blog olarak karşınıza çıkıyor: www.umutluoglu.com/english

Diğer bir yenilik ise, artık gerçekleştireceğim seminer, webiner, workshop gibi etkinlikleri blog sitemden takip edebilir, hatta RSS listelerinize ekleyebilirsiniz. Etkinlik takvimi eklentim şu an sitemin sağ kısmında Seminer Programım başlığı altında yer alıyor. Dilerseniz bu linkten de gerçekleştireceğim etkinlikleri RSS okuyucularınıza kaydedebilirsiniz.

Aslında en önemli yenilik artık blog yazılarımı www.umutluoglu.com adresine taşımam sanırım. Henüz bu adresteki çalışmalarım tamamlanmadığı için blogspot'a bir süre daha eş zamanlı olarak yazmaya devam edeceğim. Anlaşılacağı üzere, yakında yazılarımı sadece www.umutluoglu.com adresinden takip edebileceksiniz :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Aslında güzel bir Logo hiç fena olmazdı :)

Uğur UMUTLUOĞLU dedi ki...

Valla düşünmedim değil ama renge uygun bir logo fikri gelmedi aklıma. Sizin aklınıza gelen bir logo varsa yazın, beyin fırtınası yapalım, belki güzel bir logo çıkarırız ortaya :)

Adsız dedi ki...

Şöyle ilgi çekici bir yazı fontuyla Adınızı yazsanız bile yeter. En azından bir gösteriş ve ihtişam olsun :)

dafont.com'dan bulabilirsiniz gerekli fontları..

İyi çalışmalar.