15 Mart 2009

nedirtv?com İstanbul Seminerlerinin Ardından

Dün Microsoft İstanbul ofisinde gerçekleştirdiğimiz seminerleri başarıyla tamamladık. nedirtv?com’un 3.yılını kutladığımız bugünlerde gerçekleştirdiğimiz bu güzel etkinlikte Windows 7, Multipoint Programlama, ASP.NET 3.5, C# 3.0 ve SQL Server 2008 gibi konulara değindik. Sabah saat 10’da başlayıp akşam 18 civarında biten bu uzun gün bizler için oldukça keyifli ve eğlenceliydi. Dağıtılan değerli hediyeler de güne heyecan katan ayrı bir unsurdu. Etkinlik sonunda katılımcılardan aldığımız olumlu geribildirimler bizleri fazlasıyla mutlu etti. Buradan etkinliğimize sunumlarıyla ve gün boyunca sarfettikleri eforla büyük katkıları olan Fatih COŞKUN, Daron YÖNDEM, Burak Selim ŞENYURT, Pamir ERDEM’e ve değerli katılımcılara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

nedirtv_semineri
Günün sonunda çekilen bir hatıra fotoğrafı :)

Bu arada nedirtv?com’un 3. yıldönümü etkinliklerinin bununla sınırlı olmayacağını, önümüzdeki ay içerisinde İstanbul’da veritabanı programcıları için, Mayıs ayı içerisinde de Ankara’daki yazılımcılar için güzel etkinlik planlarımızın olduğunu şimdiden belirtmek istiyorum. Detaylar için www.nedirtv.com adresini takip etmeye devam ediniz…

Etkinlik boyunca çekilen fotoğraflara erişmek için bu linke tıklayabilirsiniz (Fotoğraflar için Tuba ÇEBİ ve Daron’a ayrıca teşekkürler)

Hiç yorum yok: