31 Ocak 2008

Katılamadığım Yazgelistir.com Toplantısı ve Ödülüm

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yazgelistir.com editörleri ve yazarlarının katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Malumunuz askerde olduğum için toplantıya katılamadım ama aldığım güzel bir haber ile de üzüntüm biraz olsun azaldı. Yazgelistir.com tarafından yazdığım makaleler ile site içeriğine 2007 yılında yaptığım katkılarda dolayı yanda gördüğünüz ödülü almışım. Amacımız sahip olduğumuz bilgileri insanlarla paylaşabilmek. Bunun sonucunda insanlardan aldığımız teşekkür mailleri ve bu tip ödüllerde bizleri gerçekten sevindiriyor ve motivasyonumuzu arttırıyor. Ödülüm şu anda değerli dostum Burak Batur'un evinde, yani emin ellerde!

Askerde iken ödül almakta başka bir duyguymuş onu da yaşamış olduk.

25 Ocak 2008

Elazığ'dan Sevgilerle

Farklı bir şehire gidiş sebebim genelde seminerler olurdu ve seminerlerin nasıl geçtiği ile ilgili haberlerimi blogumu takip edenlerle paylaşırdım. Ama şimdi askerdeyiz. Eee asker ocağında da .NET semineri verecek halimiz yok değil mi?

Bugün 25 Ocak 2008 ve Şafak 114. Usta birliğinde Elazığ 8. Kolordu Komutanlığı Askeri Mahkemesi'nde vatani görevime devam ediyorum. Soranlar olursa halim, vaktim, keyfim... yerinde. Burada ara sıra da olsa interneti kullanabilme şansım belki de askerliğimin en keyifli yanı. En azından yazılan bazı makaleleri ve yazılım dünyasındaki yenilikleri takip edebilme, eş-dost ile mesajlaşabilme şansı bulabiliyorum. Benden haberler şimdilik bu kadar. En yakın zamanda teknik içerikli yazılarla, makalelerle ve seminerlerle tekrar görüşmek dileğiyle..